19 augusti

Första dan i skolan idag, var sjukt kul at se allt igen.. Det kan hända så mycket på ett sommarlov men ändå var alla sig lika.. Började med att jag kom försent 15 min men det var ingen som störde sig på det, fick schemat som verkligen suger!! Men det blir väl bättre när man kommer in i det. Fick en fin kalender som ni säkert alla har fått.. :) Hahaha!
Sen sjöng vi lite eftersom jag då går i en musikalklass. :)  Vilken drag! Haha...Efter skolan gick vi några till parken bakom skolan och hade lite picknik.. Jätte mysigt och catch up av allt som har hänt i sommar... och nu är jag heme igen, håller på att fixar inför imorgon då jag åker till Värmland med Jennifer, Sofie, Jessica. vi ska göra ett projekt arbete... "Soökar det?" Jag börjarbli riktigt nervös nu.. Men jag kommer nog hem fullt frisk och normal på torsdag.

Har precis tagit kort på oss i min familj som vi ska skicka till mammas kusins mammma eller vem det nu är, som ville se hur vi barn såg ut nu för tiden. Det var länge sen vi skrattade så mycket tillsammmans.. Haha! Bilder kommer.
Flum flum flum..



Nu har jag precis kommit tillbaka från Ica och när jag ska betala så medges det ej och jag vet ju att jag har pengar på kortet,. Så jag går till bankomaten och då tar bankomat jäveln mitt kort för att jag tryckte koden fel bara EN gång? det stämmer väl inte?! Är så jävla arg på handelsbanken! och för en vecka sen när jag skule in och spärra min pojkväns kort för att han har tappat sin plånbok då spärrar hon av misstag mitt kort och inte hans.. Alltså nu har det hänt för mycket och jag som har ett eget kortmotiv på mitt kort och när det nya kommer så är det ett heltvanligt och det kostar 150 kr typ att göra ett nytt så jag var inne på banken IGÅR och pratade med dom och då säger dom att jag ska spärra mitt  NYA kort och sen beställa ett nytt och då kommer de dra pengar från mitt konto och när dom ser att det har dragits så lägger dom in pengarna igen,,, Men hallå!!!!! som om jag har tid att sitta och maila dom om vad ska har hänt och så kommer det väl ta ett helt år innan dom svarar och sen så kommer jag völ inte få några jävla pengar för et där.. Nej nu får det fan räcka!! SUCK, på handelsbanken..

Det som piggar upp mig nu iaf. är att Martin kommer nart, sen så kommer vi inte ses först på fredag när vi firar 1 helt år tillsammans.,.Älskar dig Martin!!

Espresso house



E.h med tjejerna......som vanligt! ;P