Svenska Lektion

En helt vanlig dag

En vanlig svenska lektion med tjejerna! Hahah!

.

Besviken på dig!!

Tankarna springer iväg...

Historia prov imorgon och sitter och pluggar men det går inte så bra! Är så trött och mina tankar vill tänka på något annat..Håller på atr planera mitt rum, och har kommit på massa fina ideér som jag ska åka och fixa redan imorgon.. Jag och Linnea ska nämligen på IKEA och shoppa loss nu när lönen ÄNTLIGEN har kommit :)

Nu har jag fått skriva lite här, så nu måste jag in i historia boken igen! Kram kram!

23 September

Hade det jätte mysigt hemma hos Sandra igår.. :) Vi gjorde olika frisyrer på varndra ! Försök hålla ett seriöst samtal samtidigt som ni har "mittis" Det går verkligen inte!! Haha..

Somnade för sent och när vi skulle upp kändes det som man hade blundat fem minuter..
Upp 7 och gick till gympa lektionen som Hanna höll i, blev olika bollspel.. :P
Sen har jag haft körkorts teori, den lektionen är verkligen ett skämt.  :)

Nu ska jag snart iväg och ha möte på jobbet..mindre roligt !

Träffade min kusin för fösta gången idag på typ 12 år.. Hon har börjat i min skola, men har inte vetat hur hon har sett ut, så kom hon fram till mig idag.. Hon hade kollat i en gamal skolkatalog eter mig.. Kul Kul!! Hoppas vi kanske kan få lite bättre kontakt med tiden!! :)

Jag har inte skrivit om besöket i Värmland, Mitt projektarbet..." 24 timmar" Vi besökte ett hus i Värmland som det sägs att det spökar i, och visst det hände massa saker när vi var där och jag hade panik ungefär hela resan, tilochmed på vägen hem när man upptäckte mer och mer saker som man såg på bilder som vi hade tagit osv.
Idag iaf så ringde jag ett medium som vi ska intervjua och hon ska få berätta lite saker om vad hon tycker, känner, ser osv...Det ska bli riktigt kul, hoppas bara hon är duktig..Men frågan är om jag verkligen vill veta! Den resan var den konstigaste, läskigaste och spännande resa jag gjort men jag säger jag skulle inte i första taget åka tillbaka.. :)

 Kram kram!

22 September * Mysdag*

Hej allihopa!
Livet är allt bra ibland, är hos min underbara vän Hanna på Söder.. ( Har kommit på idag att Söder är verkligen en helt underbar plats..Är så trött på t centralen och alla trånga tråkiga platser..)
Efter skolan var jag på Söder och gick runt med Thomas och tog en fika på Espresso house...
Såg Mikael Nyqvist. :) Haha det är en historia som är värd att minnas..Kollade in i skyltfönstret och när jag hastigt vänder mig om står han där i joggingkläder och tittar rakt på mig.. Inget speciellt men något att berätta iaf... :)

Iaf. back to Hanna.. Är här med Anna och Sandra och ska snart hem till Sandra och äta lite middag och ha en tjejkväll..*Mys*

På menyn står det Pasta med tonfisk i tomatsås, låter verkligen inte så gott men trust me det är verkligen en hit..


Idag är det den 22 september och jag och Martin har varit tillsammans i ett år och 2 månader. :) Blev lite stressat imorse men han var gullig och smöra en macka som jag tog i all fart påväg ner till T banan.. :)
Älskar dig Martin! <3
Du lyser upp mina dagar!! :)


Musikal

Måste sluta lyssna på röster runt omkring mig
och börja lyssna mer på rösten som kommer från mig,
och säga nej!


Kommer från en musikal jag såg i onsdags " How to treat a lady"
Mycket kostig och ganska tråkig musikal men dom personer som var med i den var hur duktiga som hellst, men dom skulle haft en bättre scen och lite mer dans och action i musikalen..

Men jag fastnade för dom här orden och det är värt att tänka på! 


Juste..?!

Juste, har glömt bort att uppgradera bloggen lite, det har hänt så mycket senaste tiden att datan har gått i andra hand...

Men har verkligen inte tid just nu heller...Det kommer massa roliga saker och bilder om några dagar!!
Pusssas