Helg.

Hej bloggen!!

Haft en underbar helg, åkte i lördags till E-tuna med Martin och hälsade på hos hans pappa och firade Irma, Martins lillasyster. :) Hon blev 3 år.. Utav Martin och mig fick hon, en prinsess klänning, radiostyrd nyckelpiga och lite andra små saker..Var jätte kul att se henne igen, hon blir bara större och större för varje dag!
 
Brukar ofta tycka att det är jobbigt att åka från sthlm till en liten stad ute på landet, men den här resan var verkligen jätte mysig. När man väl kommer dit så känns allting så rofyllt, men går promenader, pratar och bara tar det lugnt och det kan man verkligen behöva så när jag kom hem till huvudstaden idag så fick jag chock av alla människor, ljud och ljus överallt, men stadsmänniska som jag är så kommer man snabbt in i rytmen igen.
 
Ifredags var jag hemma hos Aurora, hade det jätte kul! Lagade middag, drack Margaritas och sjöng singstar hela kvällen!Aurora,Marcus,Sofia,Nina,Oskar,Bellis och jag. :)

Imorgon är det skolfoto.. :P Haha! Fy fan! Men också svenska prov så ska sätta mig och plugga lite om alla dessa " underbara " författarna man måste kuna om på 1800- talet! Kram kram!

Min dag..

Jag har inte berättat att jag och Martin är tillsammans igen, för att göra en lång historia kort! Känns jätte bra!! Och jag är verkligen jätte glad..Kan inte kännas bättre..Älskar dig ! Idag har det däremot varit lite mindre roligt för min kära vän Thomas, han och han pojkvän har gjort slut, riktigt tråkigt dom var jätte fina tillsammans..Men det fanns vissa anledningar som jag inte orkar ta upp här..Hoppas iaf att alling löser sig, och Thomas det kommer kännas bättre om ett tag.. :) Idag har jag också träffat våran "roliga" studentmäklare och bytt datum på våran studentskiva, det blir den 5 maj iställe för den 9 maj.. Fan va kul det ska bli..Då ska vi röjja klassen!! Fikat med Thomas,Hanna,Sofie och cornelia idag :) Mys! Sen har jag okcås hunnit med att vara hos min syster och träffat min underbara systerson Elias.. Han är så söt! Har hunnit mycket idag :) Hahaha! Så har min dag sett ut lite kort, dax att skriva en uppsats om vetenskap :S Känns lite halv kul, men gud va skönt när det är klart sen! God Natt!! Kram kram

Fredag




Egobilder innan utgång med tjejerna.. vilken jävla kväll vi hade! Sjukt kul.. Det måste göras om :)

Allmänt skit

På fredag är det utgång med tjejerna!! :)

Fan va vi ska röjja...  :P Ska bli kul att komma ut och tänka på något annat...

Imorgon torsdag händer väl inget speciellt.. Det som är bestämt iaf är :
* Skolan
* Träffa min syster och lämna lite filmer.
* Träffa Gustaf med Hanna och hämta lite saker
* Fixa mitt rum med min bror, det ska bli kul! Håller på att göra om lite små saker..Är så trött på allt gammalt !
 
Dax att få sin skönhetsömn. :P Hahha! Sov gott!