Fest

Hemma igen efet en helt super kväll med tjejerna..Började med att vi kom hem till Anna och grillade lite drack  vin och satt och kollade på den underbara solnedgången på hennes terrass..och bara snackade girltalk. :)

Anna, Nickie, Sophia, Emma, Erika och jag..

Senare under kvällen kom det fler och fler...och tillslut var vi ganska många som satt runt bordet och bara hade det jätte kul. :D

Johan och Johan som försökte lura i mig att dom var bögar.. men sorry killar gick inte på det.
Killen som gjorde partytricken...Har lärt mig några som jag har fått begäran att bära vidare till nästa fest.
och några till som inte gjorde så stort intryck på mig men som var hur sköna som hellst.

Vid 3 full och glad bär det av till Rasmus Grill, där Nickie och jag åt.. Finns inge godare i det tillståndet.
Tråffade John och simon..hur länge sen som hellst..KUL! KUL!

Tog oss sen en evighet att komma hem..Men som ni sökert vet så känns det ju som det går jätte fort när man vinglar lite hem...Drack mer vin på ballkongen ur Bag in bpxen.. ;P säkert bara jag och nickie som kan komma på en sån äcklig och dum idé men just då klagade vi inte...

Haft en underbar kväll!! Tusen Tack alla!

( Har kämpat med texten för att inte skriva otydligt. )


ES2M inför ...

                                       

ES2M inför nollningen på de nya "ettorna"...

Tillbaka!

Igår var det Grönan men brudarna.! Nickie och Emma. 
Åkte Katapulten för fösta gången. helt kaos..Tänkte mig inte för innan jag satte mig i stolen och FLÖG upp...Skakade när jag gick därifrån..Visst var det rolig när jag hade gått därifrån men när jag satt i stolen och kollade på den visst underbara solnedgången ville jag bara därifrån..Skrek så hela Gröna Lund hörde mig..

Men annars så tror ja tyvärr jag börjar bli lite för gammal för Grönan, blev snurrig av nästan allt vi åkte.:S Känns lite pinsamt man är 18 år och livet leker men man klarar inte av att åka lite karuseller..får ge igen nästa år ist.

Sjukt roligt ! !

(Bilder kommer)




Idag har det varit nästan över 30 grader och självklart ska jag jobba när det är som finaste dagarna..Men som alltid är det roligt på jobbet också. :) Fick det sötaste smset idag som piggade upp mig när det var som gråast i mina ENORMA REA högar med jeans..men det smset håller jag för mig själv ;) Hehe!

Efter jobbet bar det in till stan snabbt.. Träffade Sofie och då var de sko shopping som gällde...Sofies idé med att köpa skor gick fel hon köpte lite smink iställe för dom underbara jätte snygga skorna som inte fanns kvar när hon äntligen skulle köpa dom.. gick och luncha på Café La Rose, ( tyvärr mitt gamla jobb. )

Sen var det min tur och köpa något.. :) Måste ha en ny maskara ! Det blev Make up stores maskara...
Den sägs vara bra, så då fick det bli den och prova!

Efter upp och ner på gatorna, fick det bli en snabb kall frapino.. Gott !

Efter en lång dag och lite sömn natten innan är det dax att  gå och sova.. och vänta på att nästa underbara dag ska lysa!

Imorgon är det barnkalas, min systerson Elias fyller 2 år.. :) GRATTIS! Hoppas presenterna blir lyckade..

Pussar och Kramar!