19-08-07

Idag har jag varit med Mathias, som jag har agt förut är en helt underbar kille! :) Vi skulle gå och kolla på "96 jeans" jag skulle köpa ett par som jag också har gjort med Mathias skulle bara prova ett par och så sätter han på sig byxorna, efter ett tag så hör jag honom säga lite tyst stephanie kom hit, jag kollade in och då fick han inte av sig byxorna eftersom de är så smala vid fotkanten, vi drar och sliter i byxorna för att få av honom dom.. Det måste sett roligt ut utefrån eftersom man kan se våra fötter springa runt därinne.. Hahahah! Efter typ 10 minuter fick han av sig dom på något konstigt sett och vi kunde snabbt gå därifrån utan att någon skulle tycka det varit konstigt att vi hoppat runt på ett ben inne i omklädningsrummet.. :P Haha!
Efter att ha provat och köpt byxor åkte vi vidare till  Gamla stan och när vi sitter på cafét så börjar en orkester spela "den blomster tid nu kommer" men halllllå det är sista dan på sommarlovet så vill man inte höra den låten!
Uch!


Jag har sagt att mitt sommarlov inte varit så roligt men nu senaste tiden måste jag säga att jag haft det "förjävla nice"... (haha) Träffat massa nya människor och jag har fått göra det som jag typ har velat göra på sommaren..Bara sitta på en ö mitt ute in the middle of nowere..ta en cigg, hjälpa folk som är i sjönöd typ att mortorn inte startar och sen att man själv hamnar i den situationen, Efiks land: Vi har varit ute med båten och hoppat på säkert 2 meter stora vågor och så stannar vi till på en ön och när vi ska därifrån så har vi ingen bensin kvar i båten så vi börjar gå på ön för att hitta någon, vi får typ 2 liter bensin av någon gammal gubbe och vi sticker vidare men vi hinner inte så långt först den bensinen också är slut och det är inte en ända jävla båt så långt ögat kan se, så där sitter vi Erik och jag och bara glor tillslut ser vi en båt långt bort och vi börjar skrika och kasta med den ända åran vi hade...Tillslut kom dom och hämtade oss och släppte av oss i viken, då var det bara hoppa i och börja simma in med båten, Dom som hade hjälpt oss skrattade lite... Men jag säger bara det var gör man inte för sjönöd?! Hehe!

Dygnat har jag gjort några nätter också bara suttit upp och bara haft det as roligt med sköna människor!

Sen så har jag ju självklart hittat en kille också! En kille som jag verkligen gillar och jag hoppas att han gillar mig lika mycket tillbaka, Trodde aldrig det skulle hända något mellan dig och migmen nu är jag så jävla glad att det blev så...
vad mer kan jag säga....Det pirrar varje gång jag ser dig, och jag kan inte sluta tänka på dig M .


Vad behöver jag tänka på i framtiden?

Stjärnan XVII


En inre fred, sinnesro balans mellan tankar och känslor, huvudet och hjätat de medvetna och det omedvetna. Hit kommer du som regel efter en krävande process, efter det att du har låtit det omedvetna berättat för dig vad du bör ta tag i av fruktan, smärtan, sorg eller andra utmanade känslor. Det här kortet visar till den läkande precessen som äger rum när du tillåter de undermedvetna att tala till dig, tillåter dig själv att låta obehagliga saker komma upp i ljuset. Så att du kan jobba dig igenom den. Här har du full visshet om att vägen till ljuset går igenom mörkret att ditt undermedvetna rymmer med alla de nycklar, de gömda skatterna som behövsför att låsa upp dörrarna till ditt sanna jag, här vilar du i hopp, frid och i sanning. Människan har i alla tider kikat upp i nattens himlavalv för att finna ledstjärnan fysisk eller självsligt. Stjärnorna kan förmedla en känsla av att man har en del av sig själv där uppe i himlen och så är det, vi har alla en inre stämma, en ledstjärna som kan visa oss vägen. Utmaningen kan ligga i det att höra, vilja se kursen och ta konsekvenserna av att följa den, ju mer du kan rymma från allt som kommer upp från det omedvetna desto klarare blir din intiuition, du kommer att se tillvaron från en plats där känslor och tankar är det de är samtidigt som du vet att du också är något mer.


Här är svaret på min fråga: Vad behöver jag tänka på i framtiden?

I hälsingland så tog vi fram tarrot kort och jag frågade den frågan, här fick jag mitt svar. och så som jag tolkar den så vet jag precis vad jag beöver tänka på. Ni som har läst svaret som jag fick kanske tolkar den helt annolunda men jag kanske hittade min ledstjärna i den här texten och kom fram till mitt svar,

Tack Ingrid för att du visade mig det här, och tack allihopa för att ni stöttade mig så mycket där uppe! TACK!

EASY!

image10


Det här är ingen hund för Paris Hilton, för han har alla 4 tassar på joden! Du är den sötaste av dom sötaste!

Hälsingland 07

Nu har jag kommit upp, och visst jag har det ganske trevligt, det är roligt och träffa viktor igen, der var läääänge sen och han är sig lik! Det är fint här uppe också men jag vette fan om jag kommer tycka det är så roligt om någon dag, men vi får väl se. Imorgon ska vi kåka vattenskidor det ska bli roligt, får se hur det kommer gå...Annars så ska man väl bara ta det lugnt, men är när jag tänker på allt jag kunde gör nere i sthlm så känns det lite segt..

Bussresan upp hit var för jobbig, bussen var full och jag satt längst bak och trängdes med 5 personer, det kändes som om alla satt i knät på varandra men som tur var fick jag en fönsterplats som jag kunde luta mig lite mot. försökte sova den största delen av resan för att slippa tänka på hur långt det var, så det gick ganska snabbt. i Tönnebro stannde vi i 45 min för att sträcka på benen och dom som ville kunde äta, själv gick jag och köpte lite chocklad och satte mig vid vattnet tog en cigg och bara kollade ut på de vackra vattnet, men jag som inte kan sitta stilla så länge gick snabbt tillbaka till bussen och statte mig och väntade, väntade och väntade tillslut så kom busschafören och räknade in oss och vi kunde åka vidare...Nästa stopp var Bollnäs där stod mamma och vinkade med sitt stora leende och hälsade mig välkommen! Jippi tänkte jag då! :S Det är kommer bli roligt ( INTE )

När jag kom till stugan så höll jag på att gråta, jag ville bara hem och jag ville att mamma skulle veta det också, men hon sa inget men jag tror hon visste det innerst inne att jag verkligen inte ville vara här, men jag sket i det och började snacka med ungdomarna och nu måste jag säga att det kanske inte är så farligt, eller så är det bara för att det finns internet här så jag kan nå yttre världen för det är verkligen skog här..Jag kan förklara hur det ser ut...

Först Mats torp, det är en liten röd stuga med vita knutar ser gamaldags ut, det är en ganska stor trädgård med ett bord i mitten där man oftast brukar sitta och äta spela spel osv.
Brevid huset är det ett till hus som är något mindre inne finnns det är rum som kallas puben där brukar alltid efterfesterna vara och där är dansgolvet. Sen är det en dörr in till ett sovsum, där sover Jag, hampus och choffe den här gången....Det finns sängar och en spegel och så en öppen spis som man kan elda i om det är kallt..

Sen är det inte så mycket mer..
Dass är det inte frågan om....

Sen lite längre ner på gatan bor familjen lysell en trevlig familj som vi alltid är med...
Och dom bor här året runt vilken jag inte kan förstå men man kanske vänjer sig?! Eller?! Jag vet ju inte eftersom jag inte ens skulle vilja prova att bo här i en månad, iaf. dom har 5 katter var av 2 är kattungar som är 5 månader SKIT SÖTA!

Det är ett stort vitt hus med en underbar utsikt ut över en åker som går långt bort, en jätte fin trädgård med en damm som det finns fiskar i, en studsmatta osv...Som ett vanligt hus med riktigt toalett och dusch! :P

Viktor bor i ett jätte litet hus som är på gården, det är jätte mysigt här inne! :)

Nu finns det väl inte så mycket mer att säga mer än att jag är omringad av skog och åkrar... :)

Lite längre bort finns det en kola fabrik som dom gör jätte god kola i! Mummms, ska dit och köpa lite billig kola imorgon!

hoppas du har fått en syn om vart jag är nu!

/ Steph.