Måndag ( Träningsvärk )

Herregud vilken träningsvärk jag har idag.. Haha! Men nu har jag haft på Liniment som Martin brukar ha på innan sin thiboxning.. ( Liniment = ungefär som tigerbalsam mjukar upp musklerna )

Och nu är jag fit for fight, springrundan väntar på mig. :P  Sen ska jag äta en god frukost.. :)

Söndag ( Tjejmilen)

 


En mil på 1 timma och nån minut...Girlpower!

Tack för idag Sandra. ♥


Söndag (... Så var resan slut )

Alltså vilken resa vi har haft det har varit så himla roligt så det är helt sjukt, finns inga ord som kan beskriva..
WAY OUT WEST

Torsdagen åkte vi tåg 5 timmar, sen blev vi mötta på stationen av Emelie, hämtade ut banden till festivalen och sen så åkte vi till Lovisa bytte om och in till stan igen, där drack vi otroligt god drink och sen bar det av hem, en tidig kväll men otroligt mysig.

Fredagen Vaknade upp och åkte runt in till stan toch tillslut hittade vi " det Göteborgiska KTH " där vi träffade Emelie, Amanda, Eva och Sebbe som satt och drack öl utanför.. Sen gick vi till festival området och såg konserten med Robyn, alltså hon va så DUKTIG!! Kul att se henne. Hon hade många gästartister som tex Dr. Alban och Röjsopp. Vilket gjorde det ännu lite roligare. Sen åkte vi hem och bytte om och vidare till Gretas, vilket ställe där dansade vi natten lång..
Otroligt lyckad kväll..

Lördagen åkte vi med Lovisa in till stan där hon skulle spela på kulturfestivalen som också var under den här helgen, men tyvärr så hade vi inte vädret på våran sida, så det blev som det blev, men vi satt och sjöng lite inne i ett tält.
Efter drog vi till festivalområdet och kollade in Naz , två Afrikaner (som vi dansade galet till ) Efter några timmar på området åkte vi hem, Sen åkte vi in med två linköpings-bor som också bodde hos Lovisa, vi drack och sen kom resans höjdpukt Lily Allen jävlajävlajävlarrr vilken grym konsert. Helt Galet ! Blir alldeles glad när jag tänker på det.

Idag har vi gått runt i stan med tunga väskor och åkt massa tåg. och nu är man hemma igen, det känns jätte ledsamt..

Den här resan har varit så rolig, underbar, mysig.. Allting det finns inga ord som sagt !!

Tack Linnea för att jag fick uppleva den med dig!


STOR PUSS TILL DIG MED LINNEA!!  ♥




Onsdag ( Göteborg snart )

Idag träffade jag äntligen Sofie :) Efter ungefär 2 och en halv månad... Det var jätte mysigt..

Nu håller jag på att packar för imorgon bär det av till GBG med Linnea. :) Det ska bli så ROLIGT!!

Way out West här kommer vi! 
 

PUSS!

Tisdag ( Blåbär )

Sitter hemma hos Thomas vi har pecis kommit hem till honom efter fika på Blåbär i fridhemsplan.. Jätte mysigt, nu ska vi snart åka in till stan och kolla lite affärer..:)

Sjukaste saken hände mig igår.. Jag och martin skulle läman Samir vid bussen igår, vi åker till Gustavsbergs centrum och ser att bussen kommer vi, Martin ska hjälpa Samir med packningen så som kliver ut ur bilen men bussen stannar inte så vi hoppar in i bilen igen och kör efter, vi kommer före bussen och stannar vid värmdö marknad, jag ställer mig vid busshållsplatsen och ser att bussen gasar på och åker förbi, Martin blockar vägen för bussen som försöker tränga sig förbi bilen och stolpen, han misslyckas och backar för att sedan köra fel håll i rondellen och köra ut på motorvägen, Man blir ju galen, Bussen kör i fel körfält och bilar kommer mot honom, martin blockar bussen som försöker köra över från fel körfält tillrätt och senare ut på motorvägen, bussen stannar och förstår att det inte kommer gå.. Men busschaffören som är ökänd som en idiot vägrar att öppna dörren eller fönstret för att prata med oss. Vi ringer polisen som kommer dit en kvart senare och tar över..
Alltså jag blir så irreterad, först på att han vägrar stanna och släppa på oss på bussen, men sen att han kör i fel körfält och reskerar dom fem personernas liv som satt på bussen och bilarna som åkte mot honom.. Han är fan dum i huvudet och det här är ett katastrof beteende..

Hoppas SL verkligen gör något åt det här, för jag vill iaf inte åka med sånna vårdlös människa som honom..




Fredag ( Nya höst skor )



Snygga skor från butiken Deichmann.. Den nya höstkollektionen har börjat komma.
Ett måste att kolla in. :)