SKIT

Hittar inga ord hur arg och ledsen jag är...Jag vet att mamma bara vill mitt bästa men hon visar det på ett jävligt fittit sett. Det ända hon kan säga till mig är, Stephanie du är så blek, fan va finnar du har fått, du röker, och umgås med helt fel vänner...Men alltså va fan får hon allt ifrån, och nu har hon tvingat upp mig till Bollnäs för att jag ska vara med familjen, min ända lediga vecka så ska jag åka upp dit, jag som hade planerat så mycket annat precis så här sa hon " Jag har en ORDER till dig och det är att du ska med upp till bollnäs på tisdag och så åker du hem på fredag, du måste komma ifrån sthlm och se något annat, få frisk luft " en order vad är det att säga? Jag älskar verkligen min mamma det gör jag men alltså hur hon trycker ner på mig, och sen att hon vill att jag ska betala min biljett själv någonstans som jag inte ens själv vill åka till där sa jag verkligen ifrån, jag sa till henne att om jag ska med, så får du betala...Jag vill verkligen inte åka dit, jag vill vara med mina vänner här hemma!!!! Njuta av min första och ända vecka semester...

De här suger!! Men jag får väl åka upp dig vara social mot alla gamla kärringar och alla småglin lägga på ett fejkat leende och se så glad ut som möjligt, men grejen är att jag vet att mamma kommer börja klaga på mig när jag är där uppe också...." Stephanie bit inte på naglarna det ser nervöst ut", "Stephanie, prata lite då" , " Stephanie hjälper du till med allt det här" , "Stephanie Stephanie Stephanie!" Jag blir galen!!! Och för att vi bråkade idag så har hon gjort min favorit maträtt och berättar för mig att "jag är orolig för dig" .. Orolig för vad då? att jag ska jobba ihjäl mig? Men mamma det är du som har sagt till mig att jag ska jobba så mycket som jag kan och ta alla pass du kan, och det som jag gör med min lön har inte du med att göra för det är jag som jobbar och sliter för dom du behöver egntligen inte ens veta hur mycket jag får i lön för då kommer der snart, " Vad har du gjort med alla dina 1000- lappar?"  Jag blir så trött på dig, du ska vara här och stödja mig, jag är ungdom man kan inte vara på det bästa humöret hela tiden...

Och när jag träffade henne idag, och hon kramar mig och säger gud vad du stinker rök...
Men mamma jag har inte ens rökt idag, hon röker själv så det kanske är hon som luktar äckligt...

Kan någon berätta för mig vad man ska säga till ens förälder så att dom blir stolta över en, man sliter som ett djur för att man ska göra henne glad men det som man får tillbaka är mest skit, och jag tar illa upp när du (mamma) säger så till mig...


---------------------------------------------------------------------------

Fikade med Mathias idag iaf, det var jätte mysigt...Känner verkligen inte dig så bra men jag har iaf fattat att du är en helt underbar kille!   :D Hihi! 



 


S.O.L

image6  Vi gör Älvhyttan lite bättre, och lite finare.image5

Snack....

Såg en helt underbar film för någon dag sen, "Dreamgirl" Har ni sett den?! jag rekomenderar den verkligen....

En film med mycket musik och eftersom jag går musikal så älskar jag såna filmer..I rollerna är det beyoncé, jennifer hudson, Eddie murphy, jamie foxx....M.fl.

En låt som jag verkligen fastnade för den är så fin, :

You want all my love and my devotion
You want my loving soul right on the line
I have no doubt that I could love you forever
The only trouble is, you really don't have the time
You've got one night only, one night only
That's all you have to spare
One night only, let's not pretend to care
One night only, one night only
Come on big baby come on
One night only, we only have 'til dawn
In the morning this feeling will be gone
It has no chance going on
Something so right has got no chance to live
So let's forget about chances, this one night I will give.....

Det är Jennifer hudson som sjunger den låten, den lugnaversion man ryser i hela kroppen när man lyssnar på. tänk om man bara hade en natt?!


Idag vann Irak fotbollen,  har aldrig sett så mycket människor på plattan samtidigt....Alla skrek, tutade , sprang runt med flaggor..Det pinsamaste måste ju ändå vara att turisterna gick runt och filmade och fotade, alltså visst det är kanske ganska stort men är det något som man måste ha på film?! Kanske vad vet jag, turister ska ju ha allt på bild, är vi svenskar så när vi är i andra länder? Jag försöker alltid tänka på det iaf. att inte springa runt med kamran och kartan i högsta hugg och fota alla som går i min väg, om det verkligen inte är något som man kunna tänka tillbaka på några år senare :)
Så nu vet ni min teori på det också...

Igår var jag hos min kompis Thomas i tullinge, det var jätte trevligt måste jag först säga..Fast det slutade lite tråkigt..Nickie och jag kom dit och hälsade på allt folk som var där, blandade oss en drink och dansade lite...Efter att ha varit där i några timmar så hör vi att det är någon som har snott en champangeflaska som var thomas föräldrar, vad gör man nu?! Kaoos! Alla började kolla omkring sig men ingen såg någon flaska, Sen hör jag lite senare att det är någon som har snott laddare, mobil, 3 digitalkamrer, 2 parfymer...Alltså vad håller man på med, om man nu får komma hem till en kompis och träffa massa folk så går man väl inte och snor saker?! Jag bryr mig egentligen inte vad som blev snott utan jag blir bara så arg hur man kan göra något sånt, mot en kompis? Sakerna kostade minst 1000 kr styck och hur ska han nu förklara allt till sina föräldrar dom som verkligen hade sagt till att han inte skulle ha fest, och han hade fest men det var för sina vänner..Dom som man verkligen inte tror kan göra något sånt..Festen slutar med att alla sätter sig och typ börjar deppa så nickie och jag funderar på att åka hem, så taxin kommer och vi åker ner till tågstationen, till nattbussen, som ALDRIG ville komma men som tur var så satt det redan 2 personer och killen började spela på gitarren och vi satt och sjöng, tillslut kommer vi på att vi sitter på fel bussstation så vi letar reda på den rätt och sätter oss och väntar, väntar, väntar...Efter 10 minuter ocvh efter 20 minuter till så kom den förbannade bussen!
Centralen: Nicks och jag köper lite fyllegodis och en ramlösa, så kommer det en jävla konstig typ fram till oss, han säger bara " Får jag godis?" Nicks och jag trodde att han ville skämta lite men efter den långa resan tillsammans med honom till V-by då fattade vi att han var så, " jag är törstig" får jag dricka....Jag fryser kan jag få en cigg? kan jag få en tröja, inte din med den andra går bra, då lackade nicks som fan sa hejdå och gick därifrån, JÄVLA TÖNT DU VAR NIKLAS! Du måste nog ändra attityd om du ska få hem någon tjej från krogen.. :P HAHAH!

Tillslut hemma och sägen ser lockande ur! ZzZZZzzzz!!!  :O


25/7-07

Såg honom på t-banan idag....En sån här dag som den 25/7 man har försovit sig på morgonen och efter en hel arbetsdag man känner sig jätte äcklig och helt fel kläder så självklart så ska han sitta där på t-banan den stationen som man verkligen inte trodde man kunde träffa honom på "Kärrtorp", Han satt där med sina kompisar, nyklippt och ser bara jätte söt ut

Våra blickar möts men jag får inte fram ett ljud så jag går bara vidare och eftersom jag inte kan tänka så sätter jag mig precis bakom honom, men hallååå! Kan jag inte tänka eller, mitt kropp typ bara stelade och jag visste inte om jag skulle gå av vid nästa station eller om jag skulle sitta kvar och hoppas på att han säger något..

Han kollar bak några gånger lite diskret occh våra blickar möts då och då..Men jag får fortfarande inte fram ett ljud.

Jag vill bara att han ska gå av men ändå så vill jag att han ska åka så långt som möjlgt så jag kan få titta på honom, det var verkligen länge sen man såg honom..

Jag tror inte att jag har några känslor kvar för honom, men han svek mig så hårt och det kanske är därför det känns så jobbigt att se honom, och han kanske inte är den bästa killen heller så kanske är bra att jag inte pratar med honom längre men känslor kan man inte styra över. Han går i min skola så jag kommer säkert se honom dä, men hur kommer det bli då? "Hej!" eller bara tomma blickar som möts en kall frysning i kroppen och sen fortsätter dagen som vanligt? Nej så får det inte bli..!

Iallafall han gick av i centralen, jag skulle också av där men dum som jag är sitter jag kvar och låsas som jag ska vidare, jag går av i hötorget och börjar gå tilbaka till centralen.. När jag kommer till centralen är det stå hej på plattan jag ställer mig och kollar lite i folkmassorna och självklart så ska han gå där, solen i ansiktet, jag smyger tillbaka och börjar gå mot t-banan igen, jag som bara ville att han skulle se mig igen! Hans nummer har jag inte kvar så jag kan ju inte ringa eller skicka ett sms "för dom som inte vågar prata" plus att det skulle kännas jätte konstit och pinamt för den delen eftersom jag inte kunde få fram ett ända ljud idag på tuben när han var framför mig, han stod där... :D

Jag tror min dag hade varit bättre om jag inte sett honom, men jag kommer ändå se honom i skolan nästan varje dag, och då hoppa jag att det inte är tomma blickar som möts utan att jag kan få ut ett "hej"


sommar 07

Sommarlov! Det är väl något som man brukar HURRA för, visst klart jag gjorde det första veckan...Men nu när det bara är 5 veckor kvar känns det förjävligt. Jag har bara jobbat hela sommaren och det har varit ett helvete.. :S Visst jag har träffat massa nya människor som jag tycker om jätte mycket men sommarlov då ska man väl vara ledig. Jag kanske har valt själv att jobba så mycket också men mycket av det är press, ni som inte har jobbat hela sommaren bryr er kanske inte, och ni som  har jobbat hela sommaren och är trötta på er jobb förstår mig.

Men sommaren har ju inte bara varit ett helvete, självklart har jag gjort en del roliga saker, jag har varit i Älvhyttan med Linnea en underbara tjej och vi hade det jätte rolig :) Fast vi var så rastlösa dom flesta dagarna.

när vi väl var påväg hem var vi chockade att  vara tillbaka bland alla människor.  ;) Underbar känsla...

Tack Linnea för dom dagarna. :)