Söndag (... Så var resan slut )

Alltså vilken resa vi har haft det har varit så himla roligt så det är helt sjukt, finns inga ord som kan beskriva..
WAY OUT WEST

Torsdagen åkte vi tåg 5 timmar, sen blev vi mötta på stationen av Emelie, hämtade ut banden till festivalen och sen så åkte vi till Lovisa bytte om och in till stan igen, där drack vi otroligt god drink och sen bar det av hem, en tidig kväll men otroligt mysig.

Fredagen Vaknade upp och åkte runt in till stan toch tillslut hittade vi " det Göteborgiska KTH " där vi träffade Emelie, Amanda, Eva och Sebbe som satt och drack öl utanför.. Sen gick vi till festival området och såg konserten med Robyn, alltså hon va så DUKTIG!! Kul att se henne. Hon hade många gästartister som tex Dr. Alban och Röjsopp. Vilket gjorde det ännu lite roligare. Sen åkte vi hem och bytte om och vidare till Gretas, vilket ställe där dansade vi natten lång..
Otroligt lyckad kväll..

Lördagen åkte vi med Lovisa in till stan där hon skulle spela på kulturfestivalen som också var under den här helgen, men tyvärr så hade vi inte vädret på våran sida, så det blev som det blev, men vi satt och sjöng lite inne i ett tält.
Efter drog vi till festivalområdet och kollade in Naz , två Afrikaner (som vi dansade galet till ) Efter några timmar på området åkte vi hem, Sen åkte vi in med två linköpings-bor som också bodde hos Lovisa, vi drack och sen kom resans höjdpukt Lily Allen jävlajävlajävlarrr vilken grym konsert. Helt Galet ! Blir alldeles glad när jag tänker på det.

Idag har vi gått runt i stan med tunga väskor och åkt massa tåg. och nu är man hemma igen, det känns jätte ledsamt..

Den här resan har varit så rolig, underbar, mysig.. Allting det finns inga ord som sagt !!

Tack Linnea för att jag fick uppleva den med dig!


STOR PUSS TILL DIG MED LINNEA!!  ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback